Borås Rör & Sanitet

Borås rör och Sanitet

Sedan 1986

Vi har funnits med på marknaden sedan 1986. Från början ett enmans företag grundat av Mats Gelander som påbörjade sin egen VVS bana som lärling redan 1967.

1986 var sedan året då han med gedigen erfarenhet att stå på kände att det var dags att starta sitt eget och resultatet blev då Borås Rör och Sanitet AB, även känt som BRS.

Sedan starten 1986 har vi succesivt utökat och breddat våra kunskaper för att kunna möta marknaden och efterfrågan på vår kompetens på bästa sätt.

Vi ser oss som ett team där vi lägger vikt vid att bibehålla gemenskap och laganda i takt med att vi växer. Mår vår personal bra så mår också företaget bra och vi är bara så bra som vårt senaste utförda projekt.

Vi är ett aktivt och sammansvetsat företag, många av oss har träning som ett stort intresse och för dem som vill deltar vi årligen i Cykel Vasan.

Vi är sedan våren 2020 även stolta medlemmar i VVS-kedjan Bad & Värme.
Alla våra montörer är utbildade i ”Säker-Vatten” och ”Heta-Arbeten”. Detta innebär att vi följer dagens gällande branschkrav. Allt för att du som kund ska få en så lyckad installation som möjligt.